Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zuurkoolschotel met restjes vlees recept
Zuurkoolschotel met restjes vlees recept

Zuurkoolschotel met restjes vlees


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 185 graden C. Snijd het vlees in stukjes. Klop met een garde de mosterd door de wijn of het appelsap en schep dit door het vlees. Verdeel het vlees in een ingevette ovenschaal. Laat de zuurkool uitlekken. Schil de appels, verwijder met een appelboor de klokhuizen en snijd de appels in plakken. Verdeel de helft van de appelplakken op het vlees. Verdeel hier de zuurkool over. Bestrooi met de peper en leg dan de rest van de appelplakken op de zuurkool. Bestrijk rijkelijk met de olie (anders drogen ze uit of ze verbranden) en bestrooi ze met kaneel. Laat de zuurkoolschotel in het midden van de oven in ca. 30 minuten door en door warm worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zuurkoolschotel met restjes vlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven