Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pasta met garnalen


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Doe de gesneden knoflook of geperste knoflook in een pan met boter. voeg na ongeveer 3 minuten de garnalen, peper en zout toe. Bak dit op vrij hoog vuur tot de garnalen een krokant korstje krijgen.
haal de garnalen van het vuur en leg ze apart.

Zet nu een pan met water op het vuur. als het water kookt leg je de tagliatelle erin. Volg de beschrijving van het pak!

Zet een diepe pan met een beetje boter op het vuur, voeg de tomaten, tomatenpuree, half glas witte wijn toe. roer dit even goed door elkaar.
Voeg nu de peterselie, oregano, bosuitjes, peper en zout toe.
laat dit staan.

Als de tagliatelle bijna goed is blus je de saus af met een flinke scheut kookroom.

Laat de tagliatelle uitlekken en voeg de saus en garnalen eraan toe.

Serveer met rucola en parmezaanse kaas.

Smakelijk!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pasta met garnalen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven