Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta Verde recept
Pasta Verde recept

Pasta Verde


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak het gehakt rul samen met de spekjes. Voeg wat peper toe.
Wees voorzichtig met zout in verband met de smaak van de rookspekjes.
Bak nu de uien en de champignons.
Meng het vlees met de uien en champignons.
Snij de roosjes van de broccoli en rasp de stengel.
Kook de roosjes beetgaar.
Kook de pasta samen met de geraspte broccolisteel. (Wordt mooi zachtgroen).
Pak een ovenschaal, invetten met wat olijfolie.
Onderin een laagje vleesmengsel,daarop wat roosjes broccoli met wat nootmuskaat en daarop een laagje pasta. Maak op deze wijze 6 laagjes en strooi op de laatste laag pasta een flink wat parmezaanse kaas.
Plaats de schaal 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180 Graden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pasta verde recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven