Allergie informatie: Pasta zalm rucola
Terug naar het receptIngrediënten
- 375 gram pasta (fusilli)
- 50 gram roomboter
- 125 milliliter crème fraiche
- 75 gram rucola
- 250 gram gerookte zalm
- 1 limoen/citroen
- 100 gram geschaafde Parmezaanse kaas
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Parmaham met meloen en rucola
Met meloen, parmaham en rucola uit Italie
4 porties - 10 minuten
Voorgerechten - bettyvandijk - Gele curry
Met kipfilet, curry pasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - heutsie - Zalm met olijventapenade
Met zalmfilet, olijven en ansjovis uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Aardappel/zalm salade
Met zalmsnippers, aardappelsalade en groene paprika uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pasta zalm rucola
- Allergieen informatie