Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bertolli kipfilet alla Toscana recept
Bertolli kipfilet alla Toscana recept

Bertolli kipfilet alla Toscana


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook in ruime hoeveelheid water de sperziebonen in 5 minuten beetgaar.
Snij de tomaten in blokjes en de kipfilet in reepjes.
Kook de pasta in een ruime hoeveelheid water ( zonder zout) in 11 minuten gaar en giet af.
Verhit 2 eetlepels olijfolie of Bertolli vloeibare margarine in een hapjespan of wok en bak hierin de reepjes kipfilet goudbruin en gaar.
Voeg de tomaten, de sperziebonen en de inhoud van het zakje saus toe.
Verhit het geheel kort 1 minuut.
Voeg 150 ml water toe.
Breng het geheel of roerende aan de kook en laat het geheel 3 4 minuten zachtjes koken.
Voeg als de saus iets te dik is enkele lepels water toe.
Voor de salade:
Meng de inhoud van het zakje dressing in een schaaltje met 3 eetlepels koud water en 3 eetlepels olijfolie.
Meng de dressing met de sla.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bertolli kipfilet alla toscana recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Bertolli kipfilet alla Toscana heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Ik vind eigenlijk alleen de saus maar de moeite waard. Penne en basilicodressing kan van mij gestolen worden. Saus is verrukkelijk. Helaas niet apart verkrijgbaar
    Karin de Visser gaf dit recept op 26 juli 2017 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven