Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bolognese lasagne recept
Bolognese lasagne recept

Bolognese lasagne


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet alvast de oven aan. Begin de gehakt te bakken tot het gaar wordt. Doe de groenten erbij en bak ze mee. Doe de pastasaus erbij en zet het vuur uit. Leg een paar lasagnebladen op de ovenschaal en doe de saus op de bladen en strooi er kaas overheen. Leg er een paar lasagnebladen erbovenop en ga zo door. Als dat gebeurt is strooi alle overige kaas bovenop de lasagne en zet het in de oven. Af en toe opletten , ongeveer 30 minuten in de oven bakken en de kaas gesmolten is en een lichte bruine kleurtje heeft.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bolognese lasagne recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Bolognese lasagne heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

 • Leuk recept, maar niet compleet, op hoeveel graden moet de oven staan, en wat voor kaas moet het zijn, kan het ook met Parmezaanse kaas?
  Tom gaf dit recept op 7 december 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven