Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broccoli met vokorenpasta recept
Broccoli met vokorenpasta recept

Broccoli met vokorenpasta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olie in een pan en bak hierin de sjalotjes, de knoflook en de reepjes tomaat in ca. 1 minuut glazig. Voeg de paprika toe en bak deze nog 1 minuut mee. Kook de broccoli in kokend water met zout beetgaar giet af. Kook ondertussen de pasta, zoals staat aangegeven op de verpakking. Roer de pasta door de groente en garneer met de amandelen en de kaas.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit broccoli met vokorenpasta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven