

Cannelloni au gratin
Ingrediënten
- 250 gram cannelloni
- peper
- zout
- VOOR DE VULLING:
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 25 gram boter
- 150 gram diepvriesspinazie, ontdooid
- 250 gram gehakt
- 2 eetlepels geraspte kaas
- 1 eetlepel room
- 1 ei
- verse marjolein
- VOOR DE SAUS:
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 50 gram bacon
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 eetlepel bloem
- 70 gram tomatenpuree
Bereidingswijze
Meer Recepten
- Gevulde cannelloni4 porties
30 minuten
mariabos - Cannelloni met gehakt en pruimen3 porties
45 minuten
fabita - Cannelloni met gehakt:4 porties
1 uur
jovadro
Allergenen Informatie
Voor dit cannelloni au gratin recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Cannelloni au gratin