Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Canneloni met geitenkaas recept
Canneloni met geitenkaas recept

Canneloni met geitenkaas


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Voorbereiding (kan 8 uur voor serveren): Kook de lasagnevellen beetgaar in ruim kokend water met zout. Laat ze op een schone doek uitlekken, zorg dat ze elkaar niet raken. Kook de blokjes knolselderij beetgaar in kokend water met zout. Laat ze uitlekken en meng de selderij met de geitenkaas, sjalotjes, salie, peterselie en zout en peper naar smaak Bereiden: Leg op elk lasagnevel een flinke schep geitenkaasvulling en rol dit losjes op. Leg de rolletjes op een met bakpapier beklede bakplaat en maak ze lauwwarm in een voorverwarmde oven op 120 graden C. Smelt de boter en verwarm daarin de salieblaadjes. Voeg de walnoten toe en de walnotenolie. Verwarm dit mengsel, maar laat het niet te heet worden. Serveer de canneloni met de walnoot-salieboter en strooi er enkele vlokken pecorino over.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit canneloni met geitenkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven