Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Canneloni's met kippengehakt recept
Canneloni's met kippengehakt recept

Canneloni's met kippengehakt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng 3/4 van de marinara-saus, de Italiaanse kruiden en de gemalen rode peper in de kom. Voeg het kippengehakt, de parmezaanse kaas, eieren en 1 kopje gesneden mozzarella toe. Goed mengen. Schep de saus op de cannelonivellen en maak er rolletjes van. Plaats de rolletjes in de ovenschaal en giet de rest van de marinara-saus eroverheen. Maak af met de rest van de mozzarella en bak de rolletjes 20 minuten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit canneloni's met kippengehakt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven