Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Carbonara, macaroni met ham en kaas recept
Carbonara, macaroni met ham en kaas recept

Carbonara, macaroni met ham en kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden celsius en en knip de bieslook fijn.
Kook in een pan met ruim kokend water en zout de pasta volgens aanwijzing verpakking al dente.
Halveer intussen de cherryomaten en knip de bieslook fijn.
Giet de pasta af en verwarm in de pan de pasta met de tomaten, hamblokjes, 75 gram kaas en de pastasaus.
Schep de romige pasta in een ovenschaal en verdeel de overige kaas erover.
Plaats de ovenschotel 17.5 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.
Verdeel de carbonara over 4 verwarmde borden en garneer met de bieslook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit carbonara, macaroni met ham en kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven