Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Cognac kipfettuccine


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe het eekhoorntjesbrood in een kommetje en bedek het met kokend water. Laat het 10 minuten wellen, giet het af, knijp het uit en hak fijn. Verhit de olie in de pan. Bak de knoflook 1 minuut op laag vuur. Voeg champignons, eekhoorntjesbrood en de prosciutto toe en roer regelmatig om. Kook intussen de pasta, giet hem af en doe terug in de pan. Schenk de cognac en de slagroom bij de paddestoelen en laat de saus op laag vuur 4 a 5 minuuten pruttelen. Snijd de kip in kleine stukjes en roer het met de doperwten en de peterselie door de saus. Warm het goed door 2 a 3 minuten en schep de saus dan door de pasta.

Serveersuggesties

Tip: Snijd de plakken prosciutto een voor een anders plakken ze aan elkaar. Je kunt ook rauwe ham gebruiken. Als je geen eekhoorntjesbrood kunt krijgen, kun je ook 30 gram Chinese paddestoelen gebruiken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cognac kipfettuccine recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven