Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Eenvoudige pasta boscaiola recept
Eenvoudige pasta boscaiola recept

Eenvoudige pasta boscaiola


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak het spek bruin in een ruime pan. Wanneer het spek (voor jou) voldoende gebakken is, haal het uit de pan maar laat het vet in de pan. Bak de champignons in het spekvet. Kruid met peper en lookpoeder. Als de champignons voldoende gebakken zijn, voeg het spek toe en de room. Laat ongeveer 15 minuten inkoken. Kook ondertussen de pasta gaar. Wanneer de pasta en de saus klaar zijn, meng de pasta met de saus en dien op.

Serveersuggesties

De saus is voldoende gebonden indien de saus aan de bolle kant van een lepel blijft hangen. Duurt het je te lang of dikt ze niet voldoende in, bind de saus dan wat met instant sausbinder. Je kan wat vers gemalen parmesan erbij opdienen aan tafel.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit eenvoudige pasta boscaiola recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven