Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Farfalle met zalm-citroensaus recept
Farfalle met zalm-citroensaus recept

Farfalle met zalm-citroensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de spinazie schoon en laat hem goed uitlekken. Pel en snipper de ui en de knoflook. Dep eventueel de vis droog en snijd hem in blokjes.
Verhit 1 eetlepel olijfolie in een grote pan. Fruit de ui en de knoflook, voeg de spinazie toe en laat hem slinken.
Was de citroen, wrijf hem droog en rasp de schil eraf. Pers 0,5 citroen uit. Roer de citroenschil door de spinazie. Breng op smaak met zout en peper, voeg 250 milliliter water, de slagroom en het bouillonblokje toe. Breng aan de kook. Roer de allesbinder er doorheen.
Breng opnieuw aan de kook en breng op smaak met het citroensap, zout en peper.
Kook ondertussen de pasta volgens aanwijzing verpakking. Giet de pasta af.
Bak de zalm in 1-2 eetlepels olijfolie, 3.5 minuten rondom. Breng op smaak met zout en peper. Meng de pasta met de zalm en de spinazie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit farfalle met zalm-citroensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven