Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fusilli met bloemkool en pesto recept
Fusilli met bloemkool en pesto recept

Fusilli met bloemkool en pesto


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bloemkool in roosjes verdelen en stronk in fijne stukjes snijden. Ui en knoflook fruiten in een scheut van de olie. Vuur laag draaien, bloemkool toevoegen en alles in 20 minuten beetgaar bakken. Zo nodig af en toe een scheutje water toevoegen. Intussen de pasta beetgaar koken. Bloemkoolmengsel met de rest van de olie, de kappertjes, de basilicumblaadjes en zout en chilipoeder kort pureren. Pasta afgieten, even uit laten lekken en in een schaal serveren met de bloemkoolpesto erover. Lekker met een groene salade met tomaat.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit fusilli met bloemkool en pesto recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven