Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegratineerde macaroni recept
Gegratineerde macaroni recept

Gegratineerde macaroni


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de macaroni beetgaar volgens aanwijzing verpakking.







Bak de ham en de lenteuitjes ca 1 minuut in de boter. Roer er de bladpeterselie en de mosterd door. Breng op smaak met zout en peper.







Meng de uitgelekte macaroni met het ham-lenteuimengsel, de slagroom en 100 gram kaas.







Schep dit mengsel in 4 gratinschaaltjes en verdeel er nog 50 gram kaas over. Bak de grating 17.5 minuten in een voorverwarmde oven op 225 graden celsius tot de bovenkant goudbruin is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegratineerde macaroni recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven