Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegratineerde pastaschotel recept
Gegratineerde pastaschotel recept

Gegratineerde pastaschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de penne in ruimwater met zout beetgaar.
Verhit in een braadpan 2eetlepels olijfolie en bak de gehaktballetjes in 3 minuten goudbruin. Schep ze uit de pan en fruit de ui met de helft van de knoflook 1 minuut in het bakvet.
Voeg de gepelde tomaten toe en druk de tomaten met een spatel klein.
Doe de gehaktballetjes terug in de pan en stoof 10 minuten in de tomatensaus.
Verwarm intussen de oven tot 200 graden. Giet de penne af.
Meng de penne door de tomatensaus en breng op smaak met zout en peper.
Schep de pasta in een ingevette ovenschaal, meng de crème fraîche, met de melk, kaas, oregano en zout en peper naar smaak.
Strijk de room over de pasta. Bak de pastaschotel in de oven in 27.5 minuten goudbruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegratineerde pastaschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gegratineerde pastaschotel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Leuke ideetjes ...zal zeker proberen. Vooral met de vastenmaand
    Raisha gaf dit recept op 18 juni 2015 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven