Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde ravioli recept
Gevulde ravioli recept

Gevulde ravioli


Ingrediënten


Bereidingswijze


De ingredienten voor het deeg stevig door elkaar kneden tot een soepel, niet plakkend, glad deeg. Het deeg in folie verpakt ca. 1 uur op kamertemperatuur laten rusten.

Was de spinazie en chilipeper.
Snij de spinazie in stukken en de chilipeper in blokjes.
Snipper de ui.
Verhit de rest van de olie in een pan en bak daarin in ca. 5 minuten het vlees rul met de chilipeper, ui en knoflook en voeg dan het ei toe.
Schep de kruiden roomkaas en eventueel de spinazie erdoor.
Breng op extra smaak met peper en zout.

Bestuif het werkvlak met bloem, rol het deeg dun uit tot een rechthoek (ca. 25 x 25 cm) en halveer het, of je pakt een stekertje.
Verdeel de vulling in hoopjes van ca. 4 cm over de ene deeghelft.
Bestrijk de randen rondom de vulling met water en leg de tweede deeghelft erop.
Snij met een deeg radertje of pizza snijder de ravioli uit, vul het met de gehaktmengsel en druk de randen vast met een vork.
Kook de ravioli in ongeveer 1 5 minuten in water met de bouillon gaar.
fruit ondertussen wat ui met een beetje zout tot ze glazig is, voeg knoflook toe, op het laatst dan de gezeefde tomaat met de kruiden en even wat laten indikken.
En smullen maar!

Serveersuggesties

opbakken is nog lekkerder

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde ravioli recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven