Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalkoenfilet met katenspek en Italiaanse kaassaus recept
Kalkoenfilet met katenspek en Italiaanse kaassaus recept

Kalkoenfilet met katenspek en Italiaanse kaassaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit 1 eetlepel boter in een koekenpan en bak de champignons op hoog vuur in 3.5 min. bruin. Schep de bieslook erdoor en voeg peper en zout naar smaak toe. Snijd de kalkoenfilets open, vul ze met de champignons en klap ze weer dicht. Wrijf de filets in met peper en zout en wikkel elke filet in 2 plakjes katenspek. Verhit de rest van de boter in de koekepan en bak de kalkoenfilets op matig hoog vuur in 11 min. bruin en gaar, keer ze regelmatig. Bereid de kaassaus volgens de aanwijzingen. Leg de kalkoenfilets op borden en schep de saus erover. Lekker met groene tagliatelle en gegrilde tomaatjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalkoenfilet met katenspek en italiaanse kaassaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven