Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Koude macaronischotel met gehakt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het gehakt rul bakken met de kruiden. De macaroni bijtgaar koken met iets zout. Afgieten en afspoelen met koud water, De tomaten ontdoen van zaad en fijn snijden. De komkommer in kleine blokjes snijden,. De augurken en de zilveruitjes fijn snijden en de ijsbergsla heel fijn snijden.
Als dit allemaal gedaan is en afgekoeld, kunt u dit door elkaar mengen. Wel zorgen dat het vet uit het gehakt er niet door gemengd wordt. Af maken op smaak met zout en peper en de frietsaus.
U moet naar eigen smaak de hoeveelheid augurken en zilveruitjes aanpassen dus beetje op de verhouding letten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit koude macaronischotel met gehakt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Koude macaronischotel met gehakt heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Makkelijk en lekker recept! Zelfs mijn 6 jarige vind het erg lekker! Thanx
    Wendy gaf dit recept op 10 augustus 2015 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven