Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kwark Spätzle recept
Kwark Spätzle recept

Kwark Spätzle


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng alle ingrediënten door elkaar tot een mooi samenhangend deeg. Laat het dan tien minuten rusten en meng het nogmaals goed door. Het deeg moet rek krijgen zonder dat het scheurt. Zet ondertussen een pan water op het vuur van ca. 4 liter en plaats hierop het Spätzle rooster. Steek een stuk deeg af en plaats dit op het rooster. Schraap het nu met bij behorende spatel door het rooster en als het water weer kookt, zijn de spätzels gaar. Schep ze dan uit de pan met een schuimspaan en herhaal dit proces tot de spätzle deeg op is.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kwark spätzle recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven