Allergie informatie: La Dolce Vita
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 ons garnalen
- 2 ons Sint jacobsschelpen (kleine soort) of gamba's gepeld
- 2 uien
- 1 citroen
- bruine suiker (mag ook witte zijn)
- 2 blikken tomatenblokjes
- 5 knoflooktenen
- 1 pakje room culinair (scheutje nodig)
- 1 eetlepel bouillonpoeder
- peper en zout
- verse pasta voor 4 personen (± 400 gram)
Meer Recepten
- La Dolce Vita Cocktail
Met witte druiven, wodka en prosecco uit Italie
4 porties - 5 minuten
Cocktails met alcohol - bettyvandijk - Toscaanse aardappeltjes met cherrytomaatjes en gebakken kabeljauw
Met kabeljauwfilet, cherrytomaatjes en toscaanse aardappeltjes uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Vis en schaaldieren - breemer
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- La dolce vita
- Allergieen informatie