Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Toscaanse aardappeltjes met cherrytomaatjes en gebakken kabeljauw recept
Toscaanse aardappeltjes met cherrytomaatjes en gebakken kabeljauw recept

Toscaanse aardappeltjes met cherrytomaatjes en gebakken kabeljauw


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Doe de aardappeltjes in een ovenschaal, besprenkel met olijfolie en plaats ca. 30 minuten in de oven. Hak de knoflook en het pepertje (zonder zaadjes) fijn. Verhit 1 eetlepel olie en fruit hierin licht de sjalot, de knoflook en de peper. Voeg de tomaatjes toe en zet een deksel op de pan. Smoor de tomaatjes 3 a 4 minuten. Peper en zout de kabeljauwfilet. Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak de kabeljauwfilets in ca. 10 minuten aan beide zijden goudbruin. Serveer de aardappeltjes met de tomaatjes en de gebakken kabeljauwfilet. Garneer met enkele blaadjes basilicum.

Serveersuggesties

Serveer met een frisse salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit toscaanse aardappeltjes met cherrytomaatjes en gebakken kabeljauw recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven