Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lasagne recept
Lasagne recept

Lasagne


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven op 200 graden C. Doe in een grote pan of wok spekblokjes en laat die goed bakken. Giet het onnodige vet eruit. Doe vervolgens de gehakt bij de spekjes in de pan en bak de gehakt rul. Ondertussen kan je de knoflook, paprika en ui snijden. Wanneer het gehakt rul is, giet je nogmaals al het overtollige vet weg. Doe alle gesneden groeten in de pan bij de spekjes en gehakt. laat dit even fruiten. Maak hierna de saus en voeg dit toe. (1 liter water bij 1 pakje saus). Wanneer alles goed warm is, doe je de tomatenpuree en de ananas erbij. Goed doorroeren en even laten doorkoken. Wanneer je even niks te doen hebt, kun je de bakvorm alvast invetten. Wanneer je mengsel doorgekookt is, doe je een laagje in de bakvorm. daarna een laag lasagne bladen, dan weer saus, lasagne bladen enz. Sluit af met een laag saus en gooi daar de geraspte kaas overheen. 37.5 min in de oven en smullen maar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit lasagne recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven