Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lasagne met courgette en tonijn recept
Lasagne met courgette en tonijn recept

Lasagne met courgette en tonijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer 8 deciliter water door de sausmix en breng deze al roerende aan de kook. Roer de verse roomkaas er door en laat hem al roerende smelten. Verwarm de oven voor op 200 graden Celcius. Vet een ovenschaal in met een beetje olie en verdeel een deel van de saus over de bodem. Leg de er een laagje lasagnebladen op. Verdeel hierover de schijfjes courgette, schijfjes tomaat en een deel van de tonijn. Verdeel hierover een deel van de saus. Leg de er een laagje lasagnebladen op. Verdeel hierover de schijfjes courgette, schijfjes tomaat en een deel van de tonijn. Herhaal dit tot alle ingredienten op zijn en eindig met een laagje saus. Strooi er de geraspte kaas over. Bak de lasagne in de oven gaar in ca. 35 minuten.

Serveersuggesties

Leg de lasagnebladen steeds kruislings in de schaal zodat de lasagne niet snel uit elkaar valt. Lekker met een gemengde salade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit lasagne met courgette en tonijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven