Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lasagne met rundergehakt en paprika recept
Lasagne met rundergehakt en paprika recept

Lasagne met rundergehakt en paprika


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Verwijder de zaadjes van de paprika's en snijd ze in stukjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak het gehakt in 5 minuten rul. Bestrooi het gehakt met zout. Voeg de paprikastukjes toe en bak het 5 minuten mee. Voeg al roerend de pastasaus met 1 deciliter water toe. Bereid de witte saus volgens de aanwijzing op de verpakking. Neem de pan van het vuur en voeg al roerend de helft van de kaas toe. Bedek de bodem van een ingevette ovenschaal met een dun laagje pastasaus. Schep er enkele lepels witte saus over en bedek het met een laagje lasagnevellen. Schep daarop een laagje pastasaus met daarop enkele lepels witte saus. Dek het af met lasagnevellen. Herhaal het tot alle ingrediŽnten op zijn en eindig met een laagje saus. Bestrooi het gerecht met de rest van de kaas. Bak de lasagne in het midden van de oven in 30 minuten gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lasagne met rundergehakt en paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven