Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Lasagne met rundergehakt, worst en Franse kwark


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder het vel van de 2 worsten. Bak de worst in een pan waarbij je met 2 messen het worst tot steeds kleine stukken snijdt. (De worst geeft een fijne 'bite' aan het gerecht!) Bak het gehakt mee tot het rul is. Voeg de gepelde tomaten en de rode wijn toe en laat zachtjes 10 minuten pruttelen. Voeg het blikje tomatenpuree toe om de saus te binden. Op smaak brengen met wat zout en peper. Dan op het laatst de basilicum toevoegen. Meng de kwark en parmezaanse kaas met een ei en de peterselie in een kom. Maak meerdere laagjes met steeds kwarkmengsel, lasagnebladen en gehaktsaus in een ovenschaal. Begin met het kwarkmengsel onderin en eindig altijd met gehaktsaus bovenop. 40 minuten op 180 graden C. in een heteluchtoven.

Serveersuggesties

Lekker met komkommersalade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lasagne met rundergehakt, worst en franse kwark recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven