Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lasagne met savooiekool en zalm recept
Lasagne met savooiekool en zalm recept

Lasagne met savooiekool en zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de savoiekool schoon en snijd hem in stukjes. Blancheer de savooiekool ca. 2 minuten in kokend water waaraan zout is toegevoegd. Laat de savooiekool daarna goed uitlekken. Pel en snipper de ui. Maak de zalm schoon en snijd hem in stukken. Verhit de boter in een pan en fruit de ui. Voeg de bloem toe en laat hem kort meebakken. Roer de melk, de slagroom en het bouillonblokje erdoorheen. Breng het geheel aan de kook en laat het ca. 5 minuten zachtjes doorkoken. Breng op smaak met zout, peper en citroensap. Giet een beetje saus in een grote, ingevette ovenschaal. leg 3 lasagnebladeren in de schaal en giet er wat saus overheen. Voeg de helft van de savooiekool toe, leg weer 3 lasagnebladeren erop en giet er warme saus over. Strooi wat zout en peper over de zalm en leg hem in de ovenschaal. Leg er 3 lasagnebladeren op en giet er wat saus over. Voeg de rest van de kool toe. Bedek de stapel met de lasagnebladeren die over zijn en giet de overige saus over het geheel. Strooi de kaas eroverheen. Bak de schotel ca. 40 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden C. Garneer met de kervel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lasagne met savooiekool en zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven