Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lasagne Napolitana met saucijs recept
Lasagne Napolitana met saucijs recept

Lasagne Napolitana met saucijs


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 175 graden.
Verhit 2 eetlepel olie in een pan, snij het velletje van de saucijzen en verkruimel het gehakt boven de pan.
Bak het gehakt 3 minuten op hoog vuur.
Laat het in een zeef uitlekken.
Snij de buitenste bladeren van de andijvie fijn.
Bewaar het hart voor de salade.
Bekleed de bodem van de ovenschaal met lasagnebladen.
Verdeel de helft van de tomatensaus erover.
Leg hierop weer een laag lasagnebladen.
Verdeel hierop de helft van het gehakt, helft van de andijvie en een derde van de bechamelsaus.
Sluit met een laag lasagnebladen.
Herhaal dit.
Verdeel de resterende tomatensaus over de lasagnebladen.
Scheur de mozzarella erboven en leg de tomaat erbovenop.
Zet de ovenschaal 30 minuten in de oven.
Snij de resterende andijviebladeren in reepjes.
Schep het om met de resterende olie en azijn.
Breng op smaak met zout en peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lasagne napolitana met saucijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven