Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lasagne, traditionele recept
Lasagne, traditionele recept

Lasagne, traditionele


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor tot 200 graden
Verhit in een braadpan de olijfolie, fruit de ui met de knoflook en de bleekselderij 1 minuut. Voeg het gehakt toe en bak in 3 minuten rul.
Schenk de tomatensaus erbij. Stoof de saus 10 minuten zachtjes.
Smelt intussen de boter in een sauspan. Voeg de bloem toe en bak 1 minuut mee.
Voeg beetje bij beetje de melk toe en klop met een garde tot een gladde gebonden bechamelsaus. Breng op smaak met zout en peper
Schep een laag tomatensaus in een ingevette ovenschaal en dek af met lasagnebladen.
Maak in de ovenschaal lagen van de rest van de lasagnebladen, de tomatensaus en een paar eetlepels bechamelsaus.
Eindig met een royale laag bechamelsaus.
Leg er de mozzarella op en strooi de kaas erover en bestrooi met oregano en peper naar smaak.
Bak de lasagne in de voorverwarmde oven in 32.5 minuten goudbruin, decoreer met basilicumblaadjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lasagne, traditionele recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven