Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Macaroni a la Ronald recept
Macaroni a la Ronald recept

Macaroni a la Ronald


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontdooi het rundergehakt. Pers naar keuze een hoeveelheid teentjes knoflook van een half of heel bolletje en kneed dit in het gehakt. Eventueel niet geperste resten snijden met mesje.Zet apart een pan water op. Wacht tot het water aan de kook is en doe er dan pas de macaroni in. Doe in een wokpan wat olijfolie en bak het gehakt. Doe er als het bruin is de spekjes erbij. Als alles gaar is, doe er dan de zakken groenten er bij. Dit kan eventueel bevroren. De groenten slinken dan iets. Doe er als dit mengsel gaar is, 1 zakje Italiaanse kruiden bij.Als de macaroni gaar is, water afgieten en daarbij het andere zakje kruiden doen. Goed door elkaar roeren. Het stoom wat er nog van afkomt weer laten condenseren. Dit kan je doen door na het afgieten de macaroni terug in de pan en de deksel weer op de pan te doen. Dit kun je doen om de kruiden goed te kunnen mengen. Dan is het niet zo droog.Daarna het mengsel bij de macaroni voegen en smullen maar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit macaroni a la ronald recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven