Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Macaroni met gehakt en hamblokjes en groenten recept
Macaroni met gehakt en hamblokjes en groenten recept

Macaroni met gehakt en hamblokjes en groenten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Macaroni koken volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. In een koekenpan het gehakt rul bakken. De groenten toevoegen. De eieren bakken. Op elk bord 1 ei leggen. De andere 2 gebakken eieren in stukjes snijden en er later doorheen doen. De macaronimix aanmaken. Alles door elkaar doen ook de hamblokjes. Tenslotte op je bord de geraspte kaas doen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit macaroni met gehakt en hamblokjes en groenten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven