Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Macaroni met kalkoenfilet en groenten recept
Macaroni met kalkoenfilet en groenten recept

Macaroni met kalkoenfilet en groenten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Macaroni koken volgens gebruiksaanwijzing. Kalkoen in blokjes snijden. Olie verhitten in de wok, kalkoenfilet 4 min. bakken. Groenten toevoegen en ook 4 min. bakken. Wereldkruiden Italie er door heen roeren en 2 min. meebakken. Macaroni toevoegen en het geheel door elkaar roeren. Laat dit goed door verwarmen. Af en toe omscheppen. Strooi er naar eigen smaak geraspte kaas over. Tip: U kunt ook andere wereldkruiden gebruiken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit macaroni met kalkoenfilet en groenten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven