Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Macaroni met spinazie recept
Macaroni met spinazie recept

Macaroni met spinazie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spinazie ontdooien. Champignons in plakjes snijden. Macaroni koken volgens de gebruiksaanwijzing op het pak. Spekjes uitbakken in de wok, dan de spekjes eruit halen en vervolgens de plakjes champignons uitbakken. Spekjes weer toevoegen, tesamen met de ontdooide spinazie a la créme en de kruidenkaas. Goed doorwarmen en als laatste de uitgelekte macaroni erdoor scheppen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit macaroni met spinazie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven