Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Macaroni met tomaten-groentesaus recept
Macaroni met tomaten-groentesaus recept

Macaroni met tomaten-groentesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de sjalotjes. Verwijder de zaadjes van de paprika's en snijd ze in stukjes. Snijd de bleekselderij in plakjes. Snijd de champignons in plakjes. Snijd de kaas in kleine blokjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de sjalotjes in 10 minuten glazig. Voeg de paprika toe en bak het 5 minuten mee. Voeg de bleekselderij met champignons toe en bak het al roerend 5 minuten mee. Voeg de pastasaus toe en laat het geheel op laag vuur met de deksel op de pan zachtjes 10 minuten pruttelen. Kook intussen de macaroni volgens de aanwijzing op de verpakking bijna gaar. Giet de macaroni af en verdeel het over 4 diepe borden. Bestrooi de macaroni met kaas en schenk de saus erover. Garneer het gerecht met basilicum.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit macaroni met tomaten-groentesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven