Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mie met groene groente recept
Mie met groene groente recept

Mie met groene groente


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de doperwten volgens de aanwijzing op de verpakking gaar. Snipper de sjalotjes met knoflook. Verhit de olijfolie in een wok en fruit de sjalotjes met knoflook glazig. Voeg al roerend het gehakt toe en bak het rul. Breng het geheel op smaak met oestersaus. Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking gaar. Snijd de paksoi in repen. Snijd de champignons in plakjes. Neem het gehaktmengsel uit de wok en bak de champignons in het achter gebleven bakvet 5 minuten op hoog vuur. Neem de champignons uit de wok en bak de paksoi 5 minuten op hoog vuur. Voeg het gehakt met champignons en doperwten toe. Breng het geheel op smaak met zout. Meng het gehaktmengsel door de mie en serveer.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit mie met groene groente recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven