Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Milde lasagne recept
Milde lasagne recept

Milde lasagne


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de sperzieboontjes schoon en halveer ze. Bak het gehakt rul met wat peper, zout en pers de knoflook erboven. Als het gehakt rul is voeg dan de ui, champignons, paprika en de tomaten toe. Meng alles goed door elkaar. Kook ondertussen de sprezieboontjes beetgaar en giet ze daarna af. Voeg de tomatenpuree toe aan het gehakt en doe de mix voor macaroni en Spaghetti erbij maar gebruik ipv water, een ruime hoeveelheid melk! (ca. halve liter) Voeg na het afgieten ook de sperziebonen toe en laat ze even meepruttelen. Verwarm ondertussen de over voor op 180 graden C. Neem een ovenschaal en leg hier een laag lasagnebladen op de bodem. Hierover schep je een lekkere laag van het gehakt-mengsel. Dan weer een laag Lasagnebladen en weer een laag gehakt-mengsel. Dit herhaal je net zolang tot het gehaktmengsel op is, maar eindig altijd met het gehaktmengsel! Over de bovenste laag strooi je een lekkere, dikke laag mozarella. (Evt afgarneren met plakjes tomaat, champignons, enz) Dan ongeveer 20 30 minuten in de oven. Als de lasagne klaar is, uit de oven halen en even 5 minuten laten rusten. Eet smakelijk.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit milde lasagne recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven