Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pappardelle met ricotta en basilicum recept
Pappardelle met ricotta en basilicum recept

Pappardelle met ricotta en basilicum


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de peterselie en het basilicum fijn. Verhit de olie en fruit de paprika's gedurende 2.5 minuten. Roer er de zure room, de ricotta en parmezaanse kaas door en laat dit mengsel 4 minuten sudderen op laag vuur. Kook intussen de pappardelle in een pan met ruim kokend water al dente. Giet de pasta af, roer er de kruiden en de saus doorheen en dien op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pappardelle met ricotta en basilicum recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven