Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pappardelle met sint-jacobsschelpen recept
Pappardelle met sint-jacobsschelpen recept

Pappardelle met sint-jacobsschelpen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontdooi de sint jacobsschelpen volgens de aanwijzing op de verpakking, dep ze droog en bestrooi ze met peper. Breng in een grote pan water aan de kook. Doe de slagroom met de knoflook in een pannetje aan de kook. Los de bouillontablet erin op en laat 5 minuten zachtjes doorkoken. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet af en schep om met 25 gram boter. Haal de knoflook uit de roomsaus en roer er 50 gram boter en de peterselie door. Breng op smaak met zout en peper. Schenk de saus over de pasta. Voeg de kappertjes toe en schep voorzichtig om. Bak in een droge pan op hoog vuur de sint jacobsschelpen in 1 minuut per kant licht bruin. Bestrooi ze met zeezout. Verdeel de pasta over 4 borden en maal er peper over. Leg de sint jacobschelpen erop en knijp boven elk bord een kwart citroen uit.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pappardelle met sint-jacobsschelpen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven