Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta a la CeeJay recept
Pasta a la CeeJay recept

Pasta a la CeeJay


Ingrediënten


Bereidingswijze


Uitjes en knoflook fijnsnijden, snipperen heet dat geloof ik hè? Paprika in blokjes snijden Champignons in reepjes snijden Olijven halveren ongeveer 20 stuks. In braadpan 2 eetlepels olijfolie verhitten. Het gehakt, de uitjes en de knoflook rulbakken. Hierna de 2 potjes basissaus voor pasta toevoegen + de 2 fijngemaakte bouillonblokjes. Eventueel de saus wat aanlengen met wat water. Mespuntje sambal toevoegen. Italiaanse roerbakgroenten, paprikablokjes, champignonschijfjes en de olijven toevoegen. Hierna de verse thijm en basilicum toevoegen. (Hoeft overigens niet alle thijm en basilicum te zijn). 2 eetlepels Italiaanse kruiden toevoegen uit het glazen potje. Het prutje op een plaatje zetten en op laag vuur aan de kook brengen en van tijd tot tijd doorroeren. In het begin gaat dat misschien lastig met die berg aan groenten en champignons maar hoe meer het kookt hoe meer die berg verdwijnt in de saus. Als dit prutje goed kookt, de pasta koken zoals gewoonlijk of zoals aangegeven op het pak of de zak. Hierna kan de pasta opgediend worden. 1 pan met de pasta en 1 pan met de saus. Hierbij kun je de verse parmesan serveren, zo'n stukje van de kaasafdeling dat je zelf raspt of je neemt gewoon een strooibus uit het kaaskoelvak. Als wijn een goede volle Côte du Rhone erbij serveren. Buon Appettito!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pasta a la ceejay recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven