Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta arrabiata recept
Pasta arrabiata recept

Pasta arrabiata


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een sneetje in de romatomaten en kook ze 2.5 minuten in water totdat het velletje gaat krullen. Koel ze af in koud water, haal het velletje eraf en pureer door een zeef.

Bak de fijngesneden knoflookteentjes in een beetje olijfolie. Voeg het blikje en de verse tomatenpuree toe en laat verder sudderen. Voeg er een stuk pecorino (ca. 1 op 3 cm) aan toe en laat het meekoken.

Kruid met de een of meer fijngesneden rode pepertjes, peper, zout en een snuifje selderijpoeder. Voeg er drie eetlepels olijfolie aan toe en laat de saus verder inkoken tot ze dik wordt.

Kook de pasta gaar in voldoende gezouten water.
Serveer met saus en losse pecorino.

Serveersuggesties

Eventueel de rode pepertjes vervangen door een mix van arrabiata (gedroogde pepers en kruiden)

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pasta arrabiata recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven