Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta bolognese recept
Pasta bolognese recept

Pasta bolognese


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de uien en de knoflook. Maak de peproni schoon en snijd hem in ringen. Bak het spek knapperig in de olie. Haal het spek uit de pan en doe het gehakt in het spekvet. Rul het gehakt en bak de uien, de knoflook en de peperoni even mee. Roer de tomatenpuree er doorheen en bak kort mee. Breng krachtig op smaak met zout, paprikapoeder en een snufje suiker. Blus af met de tomatenblokjes en ca. 125 milliliter water. Breng het geheel aan de kook en laat ca. 10 minuten koken op laag vuur. Rasp de parmezaan grof. Kook de pasta volgens aanwijzing vepakking. Was de peterselie en snijd hem in reepjes. Roer het spek door de saus en breng alles nogmaals op smaak. Laat de pasta uitlekken en serveer hem met de gehaktsaus. Bestrooi met de parmezaan en de peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pasta bolognese recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven