Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta carbonara recept
Pasta carbonara recept

Pasta carbonara


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Bak in een hapjespan de spekjes. Voeg hier de ui en knoflook aan toe en laat deze 5 minuten bakken. Voeg de champignons toe en breng op smaak met peper en zout.
Kook in een pan de pasta gaar.
Meng in een kom de eidooiers, kookroom en 1/2 van de kaas met een garde met elkaar. Voeg dit ei-kaasmengsel bij de spekjes, ui en champignons en schep in deze pan ook de pasta. Schep ongeveer 3- 5 minuten om, zodat het ei kan garen oor de warmte van de pasta.

Serveer met wat rucola.

Serveersuggesties

Eventueel kan je een klein snufje kaneel toevoegen als je de knoflook, ui, spekjes en champignons aan het bakken bent.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pasta carbonara recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pasta carbonara heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Heerlijk! Ik heb deze pasta carbonara gister gemaakt en deze was echt de moeite waard.
    Tomstr gaf dit recept op 10 februari 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven