Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta gerookte kip met mascarpone recept
Pasta gerookte kip met mascarpone recept

Pasta gerookte kip met mascarpone


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Zet water op voor de pasta en kook deze zoals vermeld op de verpakking. Snijd de gerookte kip in kleine stukjes. Laat de mascarpone langzaam smelten in een pannetje. Voeg de kip toe en daarna de Italiaanse kruiden. Rooster dan de pijnboompitten. Voeg deze en de rucola toe als de pasta klaar is en doe de pasta dan ook bij het mascarponemengsel.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pasta gerookte kip met mascarpone recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven