Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta in roomsaus recept
Pasta in roomsaus recept

Pasta in roomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijdt de champignons en courgette. Kook de pasta volgens de verpakking. Bak de champignons en ham tot de champignons gaar zijn. Voeg hier de melk, het water en de sausmix aan toe en laat deze koken. Voeg nu de courgette toe en laat nog 3 minuten op een matig vuur onder af en toe roeren koken. Giet de pasta af en houdt een paar seconden onder de koude kraan in een vergiet. Eet smakelijk!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pasta in roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven