Tagliatelle met gerookte zalm en witte wijn-roomsaus
- Herkomst Italie
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Tagliatelle recepten
- Bereiden
- Kookboek van hippo
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Snijd de sjalotten heel fijn, met de , halveer de .
- Doe een scheut olijfolie in een sauspan en bak de sjalotten met de glazig.
- Bak de mee tot ze kleuren.
- Voeg wat uit de molen toe.
- Blus af met de wijn, voeg het pakje toe en twee kneepjes .
- Laat op temperatuur komen.
- Voeg nu de toe, roer om tot op temperatuur en dien direct op.
- Het is de bedoeling dat de zalm van binnen wat rauw blijft.
- Timing is belangrijk.
- In het ideale geval is de pasta op hetzelfde moment klaar als de saus.
- Zout in de saus is niet nodig, de vis is zout genoeg.
- De saus is snel klaar, kwestie van minuten, dus begin er pas aan als de pasta bijna klaar is.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Macaroni met gerookte zalm en dille-roomsaus voor 2 personen415m
-
Recept
Gerookte zalm met tagliatelle in pesto roomsaus415m
-
Recept
Gerookte zalmsnippers met tagliatelle in een Danish Blue créme saus430m
-
Recept
Tagliatelle met gerookte zalm en pesto-roomsaus410m
-
Recept
Tagliatelle met zalm, garnalen en spinazie425m
-
Recept
Tagliatelle met roomsaus41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- tagliatelle is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- room is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 44 kcal | 2% | 176 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |