Tagliatelle met roomsaus
- Herkomst Italie
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Tagliatelli recepten
- Bereiden
- Kookboek van pat84ricia
- 1 reviews
Keukenspullen
- Wok
- Koekenpan
- Pan
Bereidingswijze
- Zet een grote pan water op het vuur voor de tagliatelli.
- Snijd de in blokjes en bak dit in een koekenpan met .
- Voeg een beetje en toe.
- Snijd de , , paprika en en fruit de en in een wok.
- Laat vervolgens de paprika even mee bakken in de wok.
- Haal de uit de pan en bak in hetzelde vet met eventueel nog een extra klontje de .
- Hak de fijn en maak de schoon en snijd dit in kleine stukjes of maak het fijn met een knoflookpers.
- Voeg dit toe in de wok.
- Voeg 300 mililiter water toe en het half bouillonblokje samen met wat en .
- Laat dit eventjes 10 minuutjes koken zodat de groenten zacht worden.
- Doe de en de ook in de wok en laat het een paar minuutjes meekoken.
- Doe de tagliatelli in de pan met kokend water en laat het koken volgens de verpakking.
- Eventueel naar smaak er een beetje toevoegen.
- Meng een eetlepel met water in een kopje en voeg dit toe in de wok.
- Roer even goed door.
- Als laatste kan je de erbij doen.
- Let op!
- mag niet koken!
- De tagliatelli afgieten en je bent klaar.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gerookte zalm met tagliatelle in pesto roomsaus415m
-
Recept
Varkensragout met champignons en tagliatelle450m
-
Recept
Tagliatelle met gehaktballetjes in roomsaus425m
-
Recept
Tagliatelle met kip in pesto roomsaus420m
-
Recept
Tagliatelle met gehaktballetjes en roomsaus430m
-
Recept
Tagliatelle met gerookte zalm en pesto-roomsaus410m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in tuinkruidenbouillon en margarine
- tuinkruidenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in tagliatelle
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
- Sporen van ei kunnen voorkomen in tuinkruidenbouillon
- tuinkruidenbouillon en margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in tuinkruidenbouillon
- margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in tuinkruidenbouillon en margarine
- Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (1)
Tagliatelle met roomsaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 641 kcal | 32% | 2564 kcal |
Vetten | 12 g. | 18% | 48 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 93 g. | 36% | 372 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |