Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta met blue band finesse en kipreepjes recept
Pasta met blue band finesse en kipreepjes recept

Pasta met blue band finesse en kipreepjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spekjes knapperig bakken. Spekjes uit pan halen en de kipfilet in het braadvet van de spekjes bakken. Uien toevoegen en champignons toevoegen. Kippenbouillontablet boven de pan verkruimelen. Eventueel zout en peper toevoegen. Blue band finesse toevoegen. Half bakje boursin cuisine toevoegen. Goed doorroeren en laten warm worden. Spekreepjes weer toevoegen. Ondertussen water koken voor de pasta en de pasta gaar koken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pasta met blue band finesse en kipreepjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven