Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pasta met gehakt en pepersaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng het gehakt met ei, paneermeel, paprikapoeder en zout en vorm kleine soepballetjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak de balletjes in 10 minuten gaar en bruin. Kook de pasta beetgaar volgens de verpakking. Haal de balletjes uit de pan en fruit de ui en knoflook in het vet van de balletjes. Roer de tomaten met vocht erdoor en bak dat alles in 2.5 minuten. Bereid de pepersaus in een ruime pan volgens de verpakking en roer de balletjes door de pepersaus. Voeg vervolgens de groente toe en verwarm dit geheel nog 3.5 minuten. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en schep de saus erover. Lekker met geraspte kaas en gemengde salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pasta met gehakt en pepersaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pasta met gehakt en pepersaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Recept is onduidelijk, onvolledig of het zijn 2 verschillende recepten door elkaar. Aan het eind moet de groente toegevoegd worden terwijl nergens bij de ingrediŽnten over groenten gesproken wordt
    Boudewijn04 gaf dit recept op 19 januari 2011 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven