Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta met gorgonzola recept
Pasta met gorgonzola recept

Pasta met gorgonzola


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de pasta beetgaar (al dente)
Terwijl de pasta kookt, maak je de kaassaus:
Snij de sjalotjes in kleine stukjes en bak ze glazig in de olijfolie
Voeg de witte wijn toe en kook dit 1 minuut mee. Voeg vervolgens de in stukjes gesneden gorgonzola toe en de geraspte kaas. Wanneer deze al aardig zijn gesmolten voeg je de slagroom toe, de salie, peper en zout. Goed blijven roeren (anders bakt het aan). Na een paar minuten is alles gesmolten en gemengd.

Doe de saus bij de uitgelekte pasta en meng het door elkaar, smakelijk!

Serveersuggesties

Heerlijk met een frisse salade erbij. Je kunt ook een restje brie of andere kaas erbij doen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pasta met gorgonzola recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven